Profa Butonel

Mă numesc Felicia și sunt profesor titular, mediator și "dirigă". Dau în fiecare zi probă pentru aceste roluri, iar cel mai dur jurat sunt eu. Îmi place să fac lucrurile ca la carte, apucătură pe care am dobândit-o în timpul Facultății de Litere, consolidată în timpul programului de masterat "Pedagogii alternative și artă teatrală". Mai am și alte "apucături": citesc, visez și cred în oameni. Cred cu tărie că educația se face cu drag și implicare.

Povestea Educabililor

A început în urmă cu 6 ani și avea forma unui vis: acela de a avea în jurul meu elevi fericiți ca cei de la micuța școală din Suedia în care mă aflam pentru un schimb de experiență. Le-am văzut în ochi bucuria de a învăța lucruri noi și mi-am dorit mai mult pentru școala românească.

Prin urmare, am luat povestea de mână și am plimbat-o printre metode interactive, pedagogii alternative și tot ce m-ar putea inspira să aprind și în ochii copiilor mei bucuria văzută prin vecini... Am căutat chiar și în lumea teatrului și m-am întors mai bogată cu metode care să-i ajute pe elevi să-și depășească teama de a fi o voce puternică. Drumul continuă, dar de acum creștem împreună!

Educabili

Avantajele și punctele forte care ne recomandă

Învățăm pas cu pas

Nu lăsa pe mâine ce poți învăța azi! Nu lăsa nici pe iunie ce poți consolida pentru examene chiar astăzi!

Creștem împreună

A crește este verbul care ne caracterizează. Noi creștem prin elevi pe care îi îndrumăm spre reușită prin creșterea implicării și a curiozității.

Metode alternative

Da, există și alte moduri de a învăța,moduri despre care au vorbit pedagogi renumiți. Rolul nostru este de a afla care sunt cel mai potrivite pentru tine.

Dezvoltare personală

Competiția cu noi înșine are numai efecte pozitive - devenim din ce în ce mai buni doar învățând și exersând.


Copiii Profei Butonel mai uită uneori de teme, dar nu uită să fie curioși. Uită trăsături ale genului dramatic, dar nu uită să termine cărțile începute. Uită de alineat, dar nu uită să viseze în compuneri despre o lume posibilă.


Copiii Profei Butonel sunt copiii de pretutindeni. Acesta este loc de așezat laolaltă copiii de Profă Butonel, idei, proiecte, lecții despre subiect, predicat sau alte povești aparent complicate, multă literatură și dorința de a face lucruri bine.


Galerie foto

Acesta este loc de așezat...